ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συμφωνία κορυφής Hellenic Healthcare Group και MetLife Kύπρου

Συμφωνία κορυφής Hellenic Healthcare Group και MetLife Kύπρου

Περισσότερα προνόμια και νέες δυνατότητες για τους ασφαλισμένους της MetLife

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η MetLife Κύπρου με το ισχυρό Hellenic Healthcare Group, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, με στόχο οι Κύπριοι ασφαλισμένοι της εταιρείας να απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια και νέες δυνατότητες.

Η συνεργασία αφορά στην κάλυψη των ασφαλισμένων της MetLife στα νοσοκομεία του Ομίλου και συγκεκριμένα στα:

• Υγεία
• Metropolitan Hospital
• Μητέρα
• Metropolitan General


Με τη συμφωνία αυτή χιλιάδες ασφαλισμένοι της MetLife Κύπρου επωφελούνται από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Hellenic Healthcare Group, σε επίπεδο γενικής ιατρικής, παιδιατρικής και μαιευτικής – γυναικολογίας, απολαμβάνοντας περισσότερα προνόμια που η MetLife εξασφάλισε για αυτούς.
Επιπλέον προνόμια για μετάβαση στην Ελλάδα με την κάλυψη της MetLife

Την καθοριστικής σημασίας αυτή συνεργασία συνοδεύουν πολλά περαιτέρω πλεονεκτήματα τα οποία η MetLife Κύπρου προσφέρει στους ασφαλισμένους της, όπως:
1. Κάλυψη κόστους αεροπορικού εισιτηρίου ασθενούς για μετάβαση στην Ελλάδα, για την πραγματοποίηση επέμβασης.
2. Επιδότηση του κόστους διαμονής κατά 50%, εφόσον ο ασθενής επιλέξει ένα από τα ξενοδοχεία που θα του προταθούν μέσα από λίστα ξενοδοχείων, για όση χρονική διάρκεια προβλέπεται πριν ή μετά την επέμβαση. Η λίστα αυτή θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων.
3. Παροχή συντονισμού νοσηλείας από το γραφείο της HHG στην Κύπρο, χωρίς χρέωση.
4. Εφαρμογή τιμοκαταλόγων και διαδικασιών που ισχύουν για τους ασφαλισμένους της MetLife (Ελλάδας ή Κύπρου)
Με οδηγό τη νέα ανθρωποκεντρική στρατηγική της, η MetLife στην Κύπρο, αναβαθμίζει συνεχώς και εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες της προς τους ασφαλισμένους της, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις που να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Η συνεργασία με τον Όμιλο Hellenic Healthcare, αποτελεί εγγύηση της υψηλού επιπέδου φροντίδας που παρέχει η MetLife Κύπρου στους ασφαλισμένους της, με ταχύτερες διαδικασίες και ειδικές τιμές σε 4 κορυφαία νοσοκομειακά ιδρύματα της Ελλάδας, καθώς και προνομιακή πρόσβαση σε 9 ρομποτικά συστήματα, οκτώ MRI τελευταίας γενιάς, 6.300 συνεργαζόμενους γιατρούς, 1.500+ κλίνες, 133 παιδιατρικές κλίνες, 90 χειρουργικές αίθουσες, 175 κλίνες ΜΕΘ, 18 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.


Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Ελλάδος και Κύπρου κ. Κυριάκος Αποστολίδης δήλωσε «Αξιοποιώντας την επιτυχημένη συνεργασία στην Ελλάδα, επεκτείνουμε και βελτιώνουμε τη συνεργασία μας και στην Κύπρο με έναν από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υγείας, το Hellenic Healthcare Group, προς όφελος των Κυπρίων ασφαλισμένων μας. Τώρα, οι ασφαλισμένοι μας στην Κύπρο έχουν περισσότερες επιλογές και ακόμη πιο συμφέροντες όρους που τους επιτρέπουν άμεση πρόσβαση σε αναβαθμισμένες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.»


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group κ. Δημήτρης Σπυρίδης τόνισε «Η συνεργασία μας στην Ελλάδα με τη MetLifе, μία ισχυρή, τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα εταιρεία, ήταν κομβική για εμάς. Η επέκταση της καλής συνεργασίας μας και στην Κύπρο ήταν το επόμενο στρατηγικό βήμα που στοχεύει στη δημιουργία συνεργειών και στις δύο χώρες, προς όφελος πάνω απ’ όλα των πελατών μας».


Για επικοινωνία στο τηλέφωνο 00357 97887735 (Γραφείο εξυπηρέτησης Κύπρου των Νοσηλευτηρίων) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο [email protected].

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top