Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Ανακοίνωσε εξέδωσε την Δευτέρα (6/7), η Συμμαχία Πολιτών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Ελεγκτική Υπηρεσία μετά την πρόταση του ΑΚΕΛ για σύσταση Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

Το Κίνημα μας πάντοτε δήλωνε ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς εκσυγχρονισμό των θεσμών, χωρίς να διακυβεύεται η ανεξαρτησία τους ή η διαφάνεια.

Έτσι και τώρα, δηλώνουμε έτοιμοι για ειλικρινές και δομημένο διάλογο μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις και με την Κυβέρνηση. Αρκεί ο στόχος να είναι κοινός και να είναι η εξυπηρέτηση των θεσμών της πολιτείας και της κοινωνίας, και όχι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE