Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Ανακοίνωσε εξέδωσε την Δευτέρα (6/7), η Συμμαχία Πολιτών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Ελεγκτική Υπηρεσία μετά την πρόταση του ΑΚΕΛ για σύσταση Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

Το Κίνημα μας πάντοτε δήλωνε ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς εκσυγχρονισμό των θεσμών, χωρίς να διακυβεύεται η ανεξαρτησία τους ή η διαφάνεια.

Έτσι και τώρα, δηλώνουμε έτοιμοι για ειλικρινές και δομημένο διάλογο μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις και με την Κυβέρνηση. Αρκεί ο στόχος να είναι κοινός και να είναι η εξυπηρέτηση των θεσμών της πολιτείας και της κοινωνίας, και όχι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE