ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

Απαντήσεις έδωσε το Υπουργείο Εργασίας για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζομένου που δεν πληρώθηκε στην τρίτη φάση του σχετικού σχεδίου στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης από το κράτος.

Όπως ανέφερε αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείο Εργασίας στο ThemaOnline o συγκεκριμένος κύριος δεν εμπίπτει μέσα στα σχεδία οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον οποίο δεν εμπίπτει είναι γιατί αιτήθηκε να εγγραφεί στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετά την 15η Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης μας που μίλησε στο ThemaOnline, ξεκίνησε να εργάζεται ως αυτοτελώς εργαζόμενος από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και εξέφρασε ερωτήματα μέσω της ιστοσελίδας μας γιατί δεν πληρώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE