ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Τελετή διορισμού Υπ.Ενεργείας και Υφυπουργού Ναυτιλίας

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Τελετή διορισμού Υπ.Ενεργείας και Υφυπουργού Ναυτιλίας

Στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθει στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη (7/7) η τελετή διορισμού της κ.Πηλείδου και του κ.Δημητριάδη.

 

Μετά την ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων απο δυο νέα πρόσωπα της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου και του Υφυπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη, θα πραγματοποιηθεί τελετή διορισμού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE