Κολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 46 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Κολομβία: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 46 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 46 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη ενός βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα που σημειώθηκε σε δρόμο στη βόρεια Κολομβία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η έκρηξη συνέβη όταν δεκάδες άνθρωποι πλησίασαν για να κλέψουν καύσιμα από το φορτηγό που ανετράπη στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Μπαρανκίγια και Σάντα Μάρτα, που βρίσκονται στις ακτές της Καραϊβικής, ανέφερε η Αστυνομία.

"Πιστεύουμε ότι περίπου επτά άτομα κάηκαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα", δήλωσε ο Φάμπιαν Οσπινο, δήμαρχος του Πουέμπλο Βιέχο, της πόλης όπου συνέβη το δυστύχημα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο επτά και τον τραυματισμό 46 από την έκρηξη.

Οι ακτές της Καραϊβικής είναι μία από τις πολλές περιοχές της Κολομβίας που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ η χώρα έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 117.110 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων 4.064 θανάτων, από την πρώτη εμφάνιση του ιού στη χώρα στις 6 Μαρτίου.

Σε ορισμένες πόλεις, όπως την Μπαρανκίγια, που βρίσκεται 45 χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE