Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα Navtex εξέδωσε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό για τις 7 Ιουλίου για άσκηση στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης. Στις περιοχές που θα διεξαχθεί η άσκηση έδωσαν τα ονόματα  Τούρκων ναυάρχων: Μπαρμπαρός, Τουργκούτ Ρέις και Τσάκα μπέη. 

Η άσκληση πραγματοποιείται σε διεθνή ύδατα και εναέριο χώρο και σε αυτή θα συμμετάσχουν 17 μαχητικά αεροσκάφη και 8 πολεμικά πλοία.
 
Στο μεταξύ, η Υδρογραφική και Ωκεανογραφική Υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε σήμερα άλλη μία Navtex που αφορά σε επιστημονικές έρευνες -όπως αναφέρει- στην Ανατ. Μεσόγειο μεταξύ 7-9 Ιουλίου. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE