Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα Navtex εξέδωσε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό για τις 7 Ιουλίου για άσκηση στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης. Στις περιοχές που θα διεξαχθεί η άσκηση έδωσαν τα ονόματα  Τούρκων ναυάρχων: Μπαρμπαρός, Τουργκούτ Ρέις και Τσάκα μπέη. 

Η άσκληση πραγματοποιείται σε διεθνή ύδατα και εναέριο χώρο και σε αυτή θα συμμετάσχουν 17 μαχητικά αεροσκάφη και 8 πολεμικά πλοία.
 
Στο μεταξύ, η Υδρογραφική και Ωκεανογραφική Υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε σήμερα άλλη μία Navtex που αφορά σε επιστημονικές έρευνες -όπως αναφέρει- στην Ανατ. Μεσόγειο μεταξύ 7-9 Ιουλίου. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.