Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα τουρκική άσκηση ανοιχτά της Λιβύης την Τετάρτη 8/7

Νέα Navtex εξέδωσε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό για τις 7 Ιουλίου για άσκηση στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης. Στις περιοχές που θα διεξαχθεί η άσκηση έδωσαν τα ονόματα  Τούρκων ναυάρχων: Μπαρμπαρός, Τουργκούτ Ρέις και Τσάκα μπέη. 

Η άσκληση πραγματοποιείται σε διεθνή ύδατα και εναέριο χώρο και σε αυτή θα συμμετάσχουν 17 μαχητικά αεροσκάφη και 8 πολεμικά πλοία.
 
Στο μεταξύ, η Υδρογραφική και Ωκεανογραφική Υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε σήμερα άλλη μία Navtex που αφορά σε επιστημονικές έρευνες -όπως αναφέρει- στην Ανατ. Μεσόγειο μεταξύ 7-9 Ιουλίου. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE