Έφτασε Κύπρο και έρχεται… φιρμάνι!

Έφτασε Κύπρο και έρχεται… φιρμάνι!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε ήδη στην Κύπρο και το μόνο που απόμεινε για να «σφραγιστεί» και τυπικά η ένταξη του στους γαλαζοκίτρινους είναι η ανακοίνωση.

Αυτή θα έρθει από ώρα σε ώρα και έτσι ο Κλωναρίδης θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή μετά τους Σάντος, Αποστολάκη και Τσιλιγγίρη.

The post Έφτασε Κύπρο και έρχεται… φιρμάνι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE