ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέθανε το Μάιο του 2019 και το κράτος συνεχίζει να καταβάλλει επιδόματα στον τραπεζικό του λογαριασμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέθανε το Μάιο του 2019 και το κράτος συνεχίζει να καταβάλλει επιδόματα στον τραπεζικό του λογαριασμό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο τρίτο του ΡΙΚ , μια καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Συμπολίτης μας  στη Λεμεσό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πέθανε τον Μαϊο του 2019. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για δικούς του λόγους δεν είχε σχέση με την οικογένεια του και όταν βρέθηκε η σορός του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Ωστόσο το παράδοξο είναι πως το κράτος συνεχίζει και μετά θάνατον να καταβάλλει επιδόματα στον λογαριασμό του.

Ερωτηματικά προς το που βρίσκεται η ευθύνη και πως το κράτος θα λάβει πίσω αυτά τα ποσά που καταβλήθηκαν μετά θάνατον του συμπολίτη μας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE