ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέθανε το Μάιο του 2019 και το κράτος συνεχίζει να καταβάλλει επιδόματα στον τραπεζικό του λογαριασμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέθανε το Μάιο του 2019 και το κράτος συνεχίζει να καταβάλλει επιδόματα στον τραπεζικό του λογαριασμό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο τρίτο του ΡΙΚ , μια καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Συμπολίτης μας  στη Λεμεσό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πέθανε τον Μαϊο του 2019. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για δικούς του λόγους δεν είχε σχέση με την οικογένεια του και όταν βρέθηκε η σορός του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Ωστόσο το παράδοξο είναι πως το κράτος συνεχίζει και μετά θάνατον να καταβάλλει επιδόματα στον λογαριασμό του.

Ερωτηματικά προς το που βρίσκεται η ευθύνη και πως το κράτος θα λάβει πίσω αυτά τα ποσά που καταβλήθηκαν μετά θάνατον του συμπολίτη μας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE