ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

Αργά το βράδυ της Τρίτης (7/7) σημειώθηκε στη Λάρνακα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο προσώπων. 

Γύρω στις 22.10 , όχημα που οδηγούσε 30χρόνος με συνοδηγό 24χρονο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελίας προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Ασθενοφόρο μετέφερε και τους δυο επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.


Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών θεωρείται σοβαρή. Τα αίτια και οι συνθήκες διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE