ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

Αργά το βράδυ της Τρίτης (7/7) σημειώθηκε στη Λάρνακα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο προσώπων. 

Γύρω στις 22.10 , όχημα που οδηγούσε 30χρόνος με συνοδηγό 24χρονο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελίας προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Ασθενοφόρο μετέφερε και τους δυο επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.


Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών θεωρείται σοβαρή. Τα αίτια και οι συνθήκες διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE