ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο - Προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα , στο χειρουργείο και οι δυο επιβαίνοντες

Αργά το βράδυ της Τρίτης (7/7) σημειώθηκε στη Λάρνακα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο προσώπων. 

Γύρω στις 22.10 , όχημα που οδηγούσε 30χρόνος με συνοδηγό 24χρονο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελίας προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην αριστερή άκρη του δρόμου.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Ασθενοφόρο μετέφερε και τους δυο επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.


Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών θεωρείται σοβαρή. Τα αίτια και οι συνθήκες διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE