Φινάλε για την Ελεονώρα Μελέτη

Φινάλε για την Ελεονώρα Μελέτη

Λίγο πριν ολοκληρωθεί λοιπόν η εκπομπή της χθες το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε:

«Και έτσι λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήσασταν τυπικοί στο ραντεβού μας και μοιραστήκαμε μαζί με τους καλεσμένους μας όμορφες σκέψεις και πολλά συναισθήματα.

Να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε. Σίγουρα να είναι διαφορετικό από τα άλλα, αλλά να σας δώσει όλα όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας. Αυτά ήθελα να πω και ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σας φιλώ πολύ».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE