Τρίτη ημέρα χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό το Νοσοκομείο Αναφοράς

Τρίτη ημέρα χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό το Νοσοκομείο Αναφοράς

Για τρίτη μέρα την Πέμπτη (9/7) δεν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 

Από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 155 εισαγωγές και δόθηκαν 139 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, νοσηλεύονται σήμερα εννέα άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE