'Η αστυνομία' πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες που προσπάθησαν να διαφύγουν στο κατεχόμενο Συριανοχώρι

'Η αστυνομία' πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες που προσπάθησαν να διαφύγουν στο κατεχόμενο Συριανοχώρι

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα, Σύριους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε παραλία στο κατεχόμενο Συριανοχώρι και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης μετά και τον εντοπισμό τους.

 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική "Γενί Ντουζέν", τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη στο «κρατικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο αρχίατρος του νοσοκομείου είπε τα δύο άτομα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο ενώ τους έγινε και τεστ για τον κορωνοϊό.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE