'Η αστυνομία' πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες που προσπάθησαν να διαφύγουν στο κατεχόμενο Συριανοχώρι

'Η αστυνομία' πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο μετανάστες που προσπάθησαν να διαφύγουν στο κατεχόμενο Συριανοχώρι

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα, Σύριους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε παραλία στο κατεχόμενο Συριανοχώρι και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης μετά και τον εντοπισμό τους.

 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική "Γενί Ντουζέν", τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη στο «κρατικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο αρχίατρος του νοσοκομείου είπε τα δύο άτομα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο ενώ τους έγινε και τεστ για τον κορωνοϊό.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE