Σε λειτουργία τριακόσια κέντρα αναψυχής από τα οκτακόσια στην Πάφο

Σε λειτουργία τριακόσια κέντρα αναψυχής από τα οκτακόσια στην Πάφο

Σε δραματική κατάσταση παραμένουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου,σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του τοπικού συνδέσμου – ΣΙΚΑΠ- Δημήτρη Καλλή, προσθέτοντας πως σήμερα λειτουργούν τα 250 με 300 .

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Καλλής ανέφερε πως κοντεύουμε στα μέσα Ιουλίου και τα περισσότερα κέντρα παραμένουν κλειστά ακόμη και στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Από τα 800 κέντρα της πόλης και Επαρχίας, διευκρίνισε, γύρω στα 250 με 300 λειτουργούν, κι αυτά κυρίως τα Σαββατοκύριακα.
Τα μπαράκια και οι καφετέριες, τόνισε, είναι σε καλύτερη κατάσταση αφού συγκεντρώνουν νεολαία, με τα εστιατόρια και τις ταβέρνες να έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Ο κ. Καλλής είπε πως τα Σαββατοκύριακα υπάρχει αρκετή κίνηση στο Λατσί αλλά και γενικά σε παραθαλάσσια κέντρα αναψυχής, Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας αλλά αυτό δεν φτάνει για να καλύψει τον πολύ χαμηλό κύκλο εργασιών των υπόλοιπων ημερών.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE