ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, η οποία ενημερώνει για την λήξη συναγερμού σε παραλία της Λεμεσού.

Θυμίζουμε, ότι το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), απαγορεύτηκε η επίσκεψη στην εν λόγω παραλία λόγω εμφάνισης μεδουσών.

Αναλυτικά:

META AΠO ΣHMEPINO EΛEΓXO OΛHΣ THΣ AKTOΓPAMMHΣ KAI TOY BYΘOY ΣTO ΛEM 3 (ΜΕΤΑΞΥ SAIND RAPHAEL ΚΑΙ PARKLANE) AΠO MEΛH MAΣ ΔIAΠIΣTΩΘHKE OTI EXOYN AΠOMAKPYNΘEI OI MEΔOYΣEΣ KAI ΔEN YΠAPXEI KANENA ΠPOBΛHMA ΠΛEON ΣTHN ΣYΓKEKPIMENH ΠEPIOXH. O KOΣMOΣ MΠOPEI NA AΠOΛAYΣH TH ΘAΛAΣΣA EΛEYΘEPA.

KAΛA MΠANIA KAI OΠΩΣ ΠANTA ME ΠPOΣOXH.

NAYAΓOΣΩΣTIKH MONAΔA ΛEMEΣOY.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE