ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, η οποία ενημερώνει για την λήξη συναγερμού σε παραλία της Λεμεσού.

Θυμίζουμε, ότι το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), απαγορεύτηκε η επίσκεψη στην εν λόγω παραλία λόγω εμφάνισης μεδουσών.

Αναλυτικά:

META AΠO ΣHMEPINO EΛEΓXO OΛHΣ THΣ AKTOΓPAMMHΣ KAI TOY BYΘOY ΣTO ΛEM 3 (ΜΕΤΑΞΥ SAIND RAPHAEL ΚΑΙ PARKLANE) AΠO MEΛH MAΣ ΔIAΠIΣTΩΘHKE OTI EXOYN AΠOMAKPYNΘEI OI MEΔOYΣEΣ KAI ΔEN YΠAPXEI KANENA ΠPOBΛHMA ΠΛEON ΣTHN ΣYΓKEKPIMENH ΠEPIOXH. O KOΣMOΣ MΠOPEI NA AΠOΛAYΣH TH ΘAΛAΣΣA EΛEYΘEPA.

KAΛA MΠANIA KAI OΠΩΣ ΠANTA ME ΠPOΣOXH.

NAYAΓOΣΩΣTIKH MONAΔA ΛEMEΣOY.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE