Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, με Διατάγματά του που έχουν δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, έχει ορίσει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 ως ημερομηνία διεξαγωγής της αναπληρωματικής εκλογής στο Δήμο Αγλαντζιάς και έχει διορίσει την Αν. Έπαρχο Λευκωσίας ως Έφορο Εκλογής.

Περαιτέρω, ο Υπουργός Εσωτερικών, καθόρισε την 23η Ιουλίου 2020, ως την ημερομηνία που η Έφορος Εκλογής θα δεχθεί τις υποψηφιότητες.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπ’ αναφορά εκλογή έχουν 14619 εκλογείς, εκ των οποίων 14500 είναι Κύπριοι και 119 είναι Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 23 εκλογικά κέντρα.
 
Η θέση του Δημάρχου κενώθηκε μετά το διορισμό του τέως Δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη στη θέση του Υπουργού Άμυνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE