Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, με Διατάγματά του που έχουν δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, έχει ορίσει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 ως ημερομηνία διεξαγωγής της αναπληρωματικής εκλογής στο Δήμο Αγλαντζιάς και έχει διορίσει την Αν. Έπαρχο Λευκωσίας ως Έφορο Εκλογής.

Περαιτέρω, ο Υπουργός Εσωτερικών, καθόρισε την 23η Ιουλίου 2020, ως την ημερομηνία που η Έφορος Εκλογής θα δεχθεί τις υποψηφιότητες.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπ’ αναφορά εκλογή έχουν 14619 εκλογείς, εκ των οποίων 14500 είναι Κύπριοι και 119 είναι Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 23 εκλογικά κέντρα.
 
Η θέση του Δημάρχου κενώθηκε μετά το διορισμό του τέως Δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη στη θέση του Υπουργού Άμυνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE