Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, με Διατάγματά του που έχουν δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, έχει ορίσει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 ως ημερομηνία διεξαγωγής της αναπληρωματικής εκλογής στο Δήμο Αγλαντζιάς και έχει διορίσει την Αν. Έπαρχο Λευκωσίας ως Έφορο Εκλογής.

Περαιτέρω, ο Υπουργός Εσωτερικών, καθόρισε την 23η Ιουλίου 2020, ως την ημερομηνία που η Έφορος Εκλογής θα δεχθεί τις υποψηφιότητες.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπ’ αναφορά εκλογή έχουν 14619 εκλογείς, εκ των οποίων 14500 είναι Κύπριοι και 119 είναι Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 23 εκλογικά κέντρα.
 
Η θέση του Δημάρχου κενώθηκε μετά το διορισμό του τέως Δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη στη θέση του Υπουργού Άμυνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE