Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Στις 2 Αυγούστου 'βγάζει' Δήμαρχο η Αγλαντζιά - Πάνω από 14.000 ψηφοφόροι

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, με Διατάγματά του που έχουν δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, έχει ορίσει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 ως ημερομηνία διεξαγωγής της αναπληρωματικής εκλογής στο Δήμο Αγλαντζιάς και έχει διορίσει την Αν. Έπαρχο Λευκωσίας ως Έφορο Εκλογής.

Περαιτέρω, ο Υπουργός Εσωτερικών, καθόρισε την 23η Ιουλίου 2020, ως την ημερομηνία που η Έφορος Εκλογής θα δεχθεί τις υποψηφιότητες.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπ’ αναφορά εκλογή έχουν 14619 εκλογείς, εκ των οποίων 14500 είναι Κύπριοι και 119 είναι Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 23 εκλογικά κέντρα.
 
Η θέση του Δημάρχου κενώθηκε μετά το διορισμό του τέως Δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη στη θέση του Υπουργού Άμυνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE