ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 11/07, από μέλη της Αστυνομίας, 50χρονος που απουσίαζε από την οικία του στην Πάφο, από τις 20 Ιουνίου, 2020 και αναζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από πολίτη, το πρωί του Σαββάτου, 11 Ιουλίου, ο 50χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου, από μέλη της Αστυνομίας. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE