ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 11/07, από μέλη της Αστυνομίας, 50χρονος που απουσίαζε από την οικία του στην Πάφο, από τις 20 Ιουνίου, 2020 και αναζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από πολίτη, το πρωί του Σαββάτου, 11 Ιουλίου, ο 50χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου, από μέλη της Αστυνομίας. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE