ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένος 32χρονος ούρησε έξω από περίπτερο αφήνοντας ακάλυπτα τα γεννητικά του όργανα

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένος 32χρονος ούρησε έξω από περίπτερο αφήνοντας ακάλυπτα τα γεννητικά του όργανα

 

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο για υπόθεση άσεμνης πράξης μέθης αλλά και ανησυχίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυχτα (10/07), λήφθηκε πληροφορία πως 32χρονος βρισκόταν σε περίπτερο στην Πάφο όπου προκαλούσε ανησυχία και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου διαπιστώθηκε πως ο 32χρονος δεν είχε έγγραφα για εξακρίβωση των στοιχείων του, ενώ υπήρξε μαρτυρία πως ούρησε έξω από το περίπτερο και περιφερόταν αφήνοντας ακάλυπτα τα γενετικά του όργανα.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα μικροπαραβάσεων Πάφου όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ενώ γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα (10/07), η Αστυνομία του πέρασε χειροπέδες.

Εναντίον του 32χρονου διερευνώνται τα αδικήματα άσεμνης πράξης μέθης και ανησυχίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE