Τραγωδία στην Αυστραλία: 15χρονος σέρφερ νεκρός από επίθεση καρχαρία- VIDEO

Τραγωδία στην Αυστραλία: 15χρονος σέρφερ νεκρός από επίθεση καρχαρία- VIDEO

Ένας 17χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του, έπειτα από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο νεαρός έκανε σερφ στο Γούλι Μπιτς, σε απόσταση 630 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, όταν τον δάγκωσε στο πόδι ο καρχαρίας.

«Πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην παραλία», εξήγησε η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία από τις αρχές του έτους, μετά τον θάνατο ενός 36χρονου, πριν από μία εβδομάδα, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στο Φρέιζερ Άιλαντ, ένα τουριστικό νησί που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων βόρεια του Μπρισμπέιν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE