ΕΛΛΑΔΑ: Ήρωες διασώστες έσωσαν 5χρονο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

ΕΛΛΑΔΑ: Ήρωες διασώστες έσωσαν 5χρονο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Σκηνές που δύσκολα μπορεί να περιγράψει κάποιος εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 11/7 αρχικά στην παραλία της Περαίας στη Θεσσαλονίκη και αργότερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών, το οποίο έχει έρθει με τους γονείς για διακοπές στην Ελλάδα, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα. Στην παραλία επικράτησε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε αρκετά γρήγορα στο σημείο και παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι διασώστες έκαναν το καθήκον τους όπως άλλωστε κάνουν κάθε μέρα, ώρα και στιγμή και κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί που νοσηλεύεται, καλά στην υγεία του στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE