ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειμερινό θυμίζει το τοπίο σε ορισμένες από τις ορεινές περιοχές της Κύπρου το μεσημέρι της Κυριακής 12/07.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι απολαμβάνουν ένα καλοκαιρινό Kυριακάτικο μεσημέρι στην παραλία, ενώ την ίδια ώρα αυτοί που βρίσκονται στις ορεινές περιοχές ζουν ένα χειμερινό κυριακάτικο μεσημέρι στο βουνό.

Όπως δημοσιεύουν συμπολίτες μας στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο facebook στις περιοχές του Τροόδους από νωρίς το μεσημέρι (12/07), ξεκίνησαν βροχές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE