ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειμερινό θυμίζει το τοπίο σε ορισμένες από τις ορεινές περιοχές της Κύπρου το μεσημέρι της Κυριακής 12/07.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι απολαμβάνουν ένα καλοκαιρινό Kυριακάτικο μεσημέρι στην παραλία, ενώ την ίδια ώρα αυτοί που βρίσκονται στις ορεινές περιοχές ζουν ένα χειμερινό κυριακάτικο μεσημέρι στο βουνό.

Όπως δημοσιεύουν συμπολίτες μας στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο facebook στις περιοχές του Τροόδους από νωρίς το μεσημέρι (12/07), ξεκίνησαν βροχές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE