ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειμερινό θυμίζει το τοπίο σε ορισμένες από τις ορεινές περιοχές της Κύπρου το μεσημέρι της Κυριακής 12/07.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι απολαμβάνουν ένα καλοκαιρινό Kυριακάτικο μεσημέρι στην παραλία, ενώ την ίδια ώρα αυτοί που βρίσκονται στις ορεινές περιοχές ζουν ένα χειμερινό κυριακάτικο μεσημέρι στο βουνό.

Όπως δημοσιεύουν συμπολίτες μας στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο facebook στις περιοχές του Τροόδους από νωρίς το μεσημέρι (12/07), ξεκίνησαν βροχές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.