ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου 73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου  73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/7), στην λεωφόρο Κένεντι στη Λευκωσία, όπου όχημα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:45 το πρωί της Δευτέρας (10:45), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε 73χρονος, όταν επιχείρησε στροφή σε πάροδο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE