ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου 73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου  73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/7), στην λεωφόρο Κένεντι στη Λευκωσία, όπου όχημα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:45 το πρωί της Δευτέρας (10:45), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε 73χρονος, όταν επιχείρησε στροφή σε πάροδο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE