ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου 73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο θύμα της ασφάλτου  73χρονος μοτοσικλετιστής - Όχημα ανέκοψε την πορεία του

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/7), στην λεωφόρο Κένεντι στη Λευκωσία, όπου όχημα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:45 το πρωί της Δευτέρας (10:45), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε 73χρονος, όταν επιχείρησε στροφή σε πάροδο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE