ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακτίνα αισιοδοξίας για τον 41χρονο μοτοσικλετιστή που δίνει μάχη για τη ζωή του - Η κατάσταση της υγείας του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακτίνα αισιοδοξίας για τον 41χρονο μοτοσικλετιστή που δίνει μάχη για τη ζωή του  - Η κατάσταση της υγείας του

Θετικά είναι τα νέα για τον 41χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή (5/6) στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από αρμόδια πηγή, ο 41χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας ωστόσο η κατάσταση του δεν έχει επιδεινωθεί.

Όσον αφορά τον 48χρονο οδηγό του οχήματος που χτύπησε τους μοτοσικλετιστές, η Αστυνομία αναμένει την τελική έκθεση του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του 41χρονου και ακολούθως θα του απαγγελθούν ανάλογα κατηγορίες.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/5), όταν 48χρονος οδηγός που οδηγούσε με 152mg αλκοόλης στον οργανισμό του, χτύπησε δύο μοτοσικλιστές που οδηγούσαν ο 41χρονος και ακόμη ένας 32χρονος.

 Άντρος Ιωάννου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top