ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο 41χρονος -Τον μεταφέρουν σε εντατική άλλου νοσοκομείου

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο 41χρονος -Τον μεταφέρουν σε εντατική άλλου νοσοκομείου

Στην έγκριση του αιτήματος της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης για ακόμη μια μέρα, προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όσον αφορά τον 48χρονο οδηγό που οδηγούσε με 152 mg αλκοόλης στον οργανισμό του και χτύπησε δύο μοτοσικλετιστές το βράδυ της Κυριακής (5/6), στη Λάρνακα.

Του Άντρου Ιωάννου

Στο μεταξύ, μάχη για την ζωή του δίνει ο 41χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (7/7) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του ενώ αργότερα το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί για κατάθεση.

Όσον αφορά τον 41χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος πρόκειται να μεταφερθεί είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είτε σε αυτό της Λεμεσού. 'Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα σε εντατικολόγους' μας ανέφερε πηγή μας, εξηγώντας μας γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο πού θα μεταφερόταν. 

Καλύτερα είναι τα νέα για τον 32χρονο οδηγό της δεύτερης μοτοσικλέτας, αφού η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος οδηγός, δεν κατέθεσε την Δευτέρα (6/7), αφού λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που κατανάλωσε το βράδυ του ατυχήματος, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους εξεταστές της υπόθεσης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top