Φιλανθρωπικό Παζαράκι των Αλκυονίδων στην Υπαίθρια Λαϊκή Αγορά Δήμου Στροβόλου

 Φιλανθρωπικό Παζαράκι  των Αλκυονίδων στην Υπαίθρια Λαϊκή Αγορά Δήμου Στροβόλου

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
7:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει φιλανθρωπικό παζαράκι στην Υπαίθρια Λαϊκή Αγορά Δήμου Στροβόλου ΟΧΙ, στάθμευση στο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.


Στο παζαράκι θα πωλούνται σπιτικά εδέσματα όπως cakes, μαρμελάδες, μπισκότα, τυρόπιτες, ελιόπιτες, σπιτική λεμονάδα κ.ά., τα οποία θα παρασκευαστούν με πολύ μεράκι και αγάπη από μέλη, εθελόντριες και φίλες των Αλκυονίδων. Επίσης θα πωλούνται βότανα και γλαστράκια με αρωματικά φυτά.
Όλα τα έσοδα από το παζαράκι θα διατεθούν για στήριξη συνανθρώπων μας.


Περιμένουμε όλους εσάς, που με την κοινωνική ευθύνη που σας χαρακτηρίζει, να μας στηρίξετε και να έλθετε στο παζαράκι μας. Έτσι συμβάλλετε στη συνέχιση του έργου που επιτελούμε εδώ και είκοσι-δύο χρόνια. Για πληροφορίες σχετικά με την κοινωνική προσφορά μας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή την ιστοσελίδα μας www.alkionides.org.cy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE