ΓΑΛΛΙΑ: Επιβάλλει τη μάσκα στις τράπεζες και τα καταστήματα από τις 20 Ιουλίου

ΓΑΛΛΙΑ: Επιβάλλει τη μάσκα στις τράπεζες και τα καταστήματα από τις 20 Ιουλίου

Η Γαλλία θα επιβάλει τη χρήση της μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους περιλαμβανομένων των τραπεζών, των καταστημάτων και των κλειστών αγορών από την 20η Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η αναζωπύρωση της COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα.

Η γαλλική κυβέρνηση επιταχύνει τα σχέδιά της να καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας, καθώς οι επιστημονικοί δείκτες καταδεικνύουν ότι ο ιός φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη χώρα, ειδικά σε περιοχές στα δυτικά και νότια περίχωρα του Παρισιού, οι οποίες είχαν σχετικά γλυτώσει από την πανδημία, όταν βρισκόταν στο απόγειό της μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.

«Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους», έγραψε ο Βεράν στο Twitter. «Αυτό αφορά καταστήματα, κτίρια ανοικτά για το κοινό, κλειστές αγορές και τράπεζες».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE