ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο χαμηλότερος αριθμός των νεκρών τους τελευταίους πέντε μήνες

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο χαμηλότερος αριθμός των νεκρών τους τελευταίους πέντε μήνες

Στους τρεις περιορίστηκε ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία.

Είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων πέντε μηνών στη χώρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι Ιταλικές αρχές, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στη χώρα ο αριθμός των νεκρών από κορωνοιό περιορίσθηκε στους τρεις. Είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων πέντε μηνών. Παράλληλα, μείωση παρουσιάζει και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Το περασμένο Σάββατο είχαν ανακοινωθεί 249 κρούσματα, ενώ σήμερα 218. Στη Λομβαρδία, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες κανένας ασθενής με Covid-19 δεν έχασε τη ζωή του.

Από τις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία είχε καταγραφεί ο πρώτος θάνατος, στην περιοχή αυτή της βόρειας Ιταλίας δεν υπήρξε καμία ημέρα χωρίς νεκρούς. Συνολικά, από την αρχή της επιδημίας, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 35.045 άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE