Νέα συνάντηση Mητσοτάκη, Νοτίων - Μέρκελ, Μακρόν

Νέα συνάντηση Mητσοτάκη, Νοτίων - Μέρκελ, Μακρόν

Νέα συνάντηση είχε την Δευτέρα 20/07.ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης με το μπλοκ των Νοτίων Κόντε, Σάντσες, Κόνστα, Μέρκελ Μακρόν, σε συνέχεια αντίστοιχης συνάντησης το βράδυ της Κυριακής 19/07. 

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, o Πρωθυπουργός διαβουλεύθηκε μαζί τους για πάνω από 10 ώρες, κάτι που όπως σχολιάζει η ίδια πηγή είναι καλό γιατί σημαίνει ότι είναι στον πυρήνα των διαβουλεύσεων.

Στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων βρέθηκε η τελευταία πρόταση Μισέλ για τα μεγέθη του ταμείου ανάκαμψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.