ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη η 44χρονη οδηγός από τη Λεμεσό που παρέσυρε τον άτυχο Ιωσήφ Αλεξιάδη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Συνελήφθη η 44χρονη οδηγός από τη Λεμεσό που παρέσυρε τον άτυχο Ιωσήφ Αλεξιάδη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνελήφθη η 44χρονη οδηγός από τη Λεμεσό που παρέσυρε τον άτυχο Ιωσήφ Αλεξιάδη στην λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στον Στρόβολο, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του τελευταίου.

Πρόκειται για την διαδικασία που ακολουθείται σε περιπτώση θανατηφόρων τροχαίων.

Στην 44χρονη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, έγινε εξέταση αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι ο θανών ήταν 64 χρόνων.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14.45 στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζιωσήφ, στο Στρόβολο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τον 64χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει, πεζός το δρόμο.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE