ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο τρία χρόνια μετά - Προέκυψε μαρτυρία για διάρρηξη κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο τρία χρόνια μετά - Προέκυψε μαρτυρία για διάρρηξη κατοικίας

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, στην περιοχή Επισκοπής, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Επισκοπής, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης (21/7), στη σύλληψη 30χρονου.

Η διάρρηξη της οικίας, διαπράχθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, 2017. Από την οικία είχαν κλαπεί, μεταξύ άλλων, χρυσαφικά, κοσμήματα, μία τηλεόραση και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 12 Φεβρουαρίου, 2017, 31χρονος, στην οικία του οποίου, είχε εντοπιστεί την ίδια μέρα, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μαζί με άλλη περιουσία και ο κλοπιμαίος ηλεκτρονικός υπολογιστής. (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 2, ημερομηνίας 13/02/2017, σχετικό).

Επίσης στις 12 Φεβρουαρίου, μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί, εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Επισκοπής, από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE