ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο πολύ σοβαρό εργατικό μέσα σε λίγες ώρες – Κρίσιμος τραυματισμός εργάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο πολύ σοβαρό εργατικό μέσα σε λίγες ώρες – Κρίσιμος τραυματισμός εργάτη

Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης 23/7 και πάλι στη Λεμεσό και πάλι σε εργοτάξιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:30 όταν εργάτης ο οποίος δούλευε σε εργοτάξιο κάτω υπό αδιευκρίνιστες έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στη σκηνή έχουν σπεύσει εκ νέου μέλη του Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο εργάτης βρέθηκε στο κενό.

Να θυμίσουμε ότι λίγες ώρες προηγουμένως στην ίδια περιοχή (Γερμασόγεια) 54χρονος υπεργολάβος «έσβησε» ακαριαία όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψους 4,5 μέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.