ΛΕΜΕΣΟΣ: Κανένα ίχνος της 30χρονης Μαρίας- Έκκληση για πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κανένα ίχνος της 30χρονης Μαρίας- Έκκληση για πληροφορίες

 Άφαντη παραμένει 30χρονη γυναίκα στη Λεμεσό με την Αστυνομία να απευθύνει εκ νέου έκκληση για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της

Εξακολουθεί να απουσιάζει απο τις 21/7/2020 από την οικία της στη Λεμεσό, η Μαρία Αρμίκ Ακοπιάν, 30 ετών. 

Η 30χρονη, περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, εύσωμη, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά την αναχώρησή της, φορούσε γκρίζο παντελόνι και γκρίζα φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.