ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες που μεταφέρονταν στην κατεχόμενη Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες που μεταφέρονταν στην κατεχόμενη Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Μερσίνα της Τουρκίας με θύματα πέντε Τούρκους στρατιώτες που επρόκειτο να μεταβούν στην κατεχόμενη Κύπρο.

Το θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/07), σε αυτοκινητόδρομο της Μερσίνας, όταν λεωφορείο ανατράπηκε.

Ο απολογισμός ήταν να χάσουν τη ζωή τους πέντε Τούρκοι στρατιώτες και να τραυματιστούν 27 άλλοι, οι 10 απ΄ αυτούς σοβαρά. Απεβίωσε και ο οδηγός του λεωφορείου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους είναι τέσσερις, ενώ απεβίωσαν δυο μέλη της εταιρείας λεωφορείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση μέλους της ψευδοβουλής,  από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουνίου, μεταφέρθηκαν στην κατεχόμενη Κύπρο 3.000 Τούρκοι στρατιώτες, ενώ άλλοι 1.000 αναμενόταν να φθάσουν στα κατεχόμενα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται και από τα ρεπορτάζ για το θανατηφόρο τροχαίο, οι Τούρκοι στέλνουν κι άλλους στρατιώτες στα κατεχόμενα εδάφη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.