ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο χωριό Αμαργέτη καθιστώντας επιτακτική ανάγκη την επιστρατευση όλο και περισσότερων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, παρά το χωριό Αμαργέτη της Επαρχίας Πάφου.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Εκπρόσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντίστοιχα.
 
Το δύσβατο της περιοχής έχει καταστήσει πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δίνει μάχη για περιορισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE