ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα προφιλ των νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 27/7

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα προφιλ των νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 27/7

Τρία νέα κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν από σύνολο 1,855 εργαστηριακών διαγνώσεων, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας τη Δευτέρα 27/7.

Το πρώτο αφορά Φιλιππινέζα που ζει στην Κύπρο. Επέστρεψε από Φιλιππίνες στις 17 Ιουλίου και είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό από τότε. Έχει συμπτώματα και έκανε το τεστ ιδιωτικά. Ζει στην Λεμεσό.

Τα άλλα δύο είναι επαφές του κρούσματος που ανακοινώθηκε στις 24 Ιουλίου που είχε πυρετό και υποβλήθηκε σε εξέταση μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας. Και τα δύο είναι στην Λεμεσό.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 1,060.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE