ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 38χρονου ενώ έμπαινε σε 'αποθήκη κλοπιμαίων' - Τι εντόπισε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 38χρονου ενώ έμπαινε σε 'αποθήκη κλοπιμαίων' - Τι εντόπισε η Αστυνομία

Στη σύλληψη 38χρονου προέβηκε χθες Δευτέρα (27/07) το βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:30 το βράδυ, ο συλληφθείς στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από οικία στην επαρχία Λευκωσίας, για την οποία υπήρχε πληροφορία ότι χρησιμοποιείται ως αποθήκη για τη φύλαξη κλοπιμαίας περιουσίας.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα εντός της οικίας, στην παρουσία του συλληφθέντα, όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός καινούριων εργαλείων, όπως τραπανάκια, σμιρίλια και κομπρεσόροι, διαφόρων γνωστών επωνυμιών.

Ο 38χρονος συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE