ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 38χρονου ενώ έμπαινε σε 'αποθήκη κλοπιμαίων' - Τι εντόπισε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 38χρονου ενώ έμπαινε σε 'αποθήκη κλοπιμαίων' - Τι εντόπισε η Αστυνομία

Στη σύλληψη 38χρονου προέβηκε χθες Δευτέρα (27/07) το βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:30 το βράδυ, ο συλληφθείς στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από οικία στην επαρχία Λευκωσίας, για την οποία υπήρχε πληροφορία ότι χρησιμοποιείται ως αποθήκη για τη φύλαξη κλοπιμαίας περιουσίας.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα εντός της οικίας, στην παρουσία του συλληφθέντα, όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός καινούριων εργαλείων, όπως τραπανάκια, σμιρίλια και κομπρεσόροι, διαφόρων γνωστών επωνυμιών.

Ο 38χρονος συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.