Ισπανίδα ΥΠΕΞ: Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία

Ισπανίδα ΥΠΕΞ: Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία

Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία σύμφωνα με την Ισπανίδα Υπουργό Εξωτερικών Αράντσα Γκονζάλες Λάγια η οποία έδωσε την Δευτέρα (27/07) συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό της Μεβλούτ Τσαοβούσογλου στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η Ισπανίδα Υπουργός είπε ότι «η επιθυμία της Τουρκίας για μείωση της έντασης στη Μεσόγειο και για εποικοδομητικό διάλογο με τους γείτονες είναι σημαντική, και αυτό ταυτόχρονα δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ.

Το αίτημά σας να σταματήσει η ένταση για ένα μήνα είναι σημάδι εμπιστοσύνης μεταξύ των μερών, είμαι ικανοποιημένη γι αυτό».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE