Ισπανίδα ΥΠΕΞ: Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία

Ισπανίδα ΥΠΕΞ: Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία

Μείωση της έντασης στη Μεσόγειο για ένα μήνα ζήτησε η Τουρκία σύμφωνα με την Ισπανίδα Υπουργό Εξωτερικών Αράντσα Γκονζάλες Λάγια η οποία έδωσε την Δευτέρα (27/07) συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό της Μεβλούτ Τσαοβούσογλου στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η Ισπανίδα Υπουργός είπε ότι «η επιθυμία της Τουρκίας για μείωση της έντασης στη Μεσόγειο και για εποικοδομητικό διάλογο με τους γείτονες είναι σημαντική, και αυτό ταυτόχρονα δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ.

Το αίτημά σας να σταματήσει η ένταση για ένα μήνα είναι σημάδι εμπιστοσύνης μεταξύ των μερών, είμαι ικανοποιημένη γι αυτό».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE