Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη είναι το Συμβούλιο Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, η οποία αναμένεται να εστιάσει στην επίσκεψή του στη Γαλλία,  στις τουρκικές προκλήσεις και στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Από πλευράς της Κυβέρνησης εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, ο Υφυπουργός Παρά Τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Κυριάκος Κούρος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE