Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη είναι το Συμβούλιο Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, η οποία αναμένεται να εστιάσει στην επίσκεψή του στη Γαλλία,  στις τουρκικές προκλήσεις και στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Από πλευράς της Κυβέρνησης εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, ο Υφυπουργός Παρά Τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Κυριάκος Κούρος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.