Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Αρχηγών στο Προεδρικό: Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Σε εξέλιξη είναι το Συμβούλιο Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, η οποία αναμένεται να εστιάσει στην επίσκεψή του στη Γαλλία,  στις τουρκικές προκλήσεις και στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Από πλευράς της Κυβέρνησης εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, ο Υφυπουργός Παρά Τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Κυριάκος Κούρος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE