ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων εκ καιρό νυκτός και παράνομη κατοχή περιουσίας, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εικοσιπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη (29/07), μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από ένα πρόσωπο και με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο.

Πρόκειται για 36χρονο και 34χρονο, και οι δύο μόνιμοι κάτοικοι Πάφου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στην κατοχή τους ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και και άλλα αντικείμενα όπως μπαταρίες, ηλεκτρικός δίσκος κοπής ξύλων και άλλα.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.