ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Οι αποχωρήσεις στο ΔΗΚΟ, η αύξηση των κρουσμάτων και το Συμβούλιο Αρχηγών στα Πρωτοσέλιδα

Οι αποχωρήσεις στο ΔΗΚΟ, η αύξηση των κρουσμάτων και το Συμβούλιο Αρχηγών στα Πρωτοσέλιδα

Η αποχώρηση πέντε στελεχών από το ΔΗΚΟ με βολές κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου, η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λεμεσό και οι διαφωνίες για της διαχείριση, η ανάγκη για παρουσίαση λεπτομερούς τεστ για αφίξεις από χώρες της κατηγορίας Β, η ανησυχία του ΑΚΕΛ για Κυπριακό και φυσικό αέριο μετά την ενημέρωση στο Συμβούλιο Αρχηγών και οι ανησυχίες για αύξηση των κόκκινων δανείων στις τράπεζες από τους απασχολούμενους στον τομέα της φιλοξενίας, είναι τα κύρια θέματα που προβάλλονται στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου της Τετάρτης.

Η «Αλήθεια» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ένα κόμμα θρύψαλα και συντρίμμια», αναφέρεται στην αποχώρηση από το ΔΗΚΟ με βολές κατά Νικόλα Παπαδόπουλου των Βότση, Μουσιούττα, Προκοπίου, Τριφωνίδη και Τσίγκη. Σε άλλο θέμα η εφημερίδα αναφέρει ότι η Άγκυρα αποσύρει το «ORUC REIS», αλλά μας στέλνει το «BARBAROS». Αλλού γράφει ότι το Συμβούλιο των Αρχηγών ενημερώθηκε χθες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Με τίτλο «Η αποχώρηση των πέντε χτύπησε κέντρο», η εφημερίδα «Πολίτης» διερωτάται στο κύριο θέμα της κατά πόσο ο ρυθμιστικός ρόλους του ΔΗΚΟ απορυθμίζεται μετά την αποχώρηση πέντε στελεχών. Σε άλλο πρωτοσέλιδο θέμα αναφέρεται στην αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, γράφοντας ότι έφυγαν τα πλοία και έρχεται ο διάλογος. Αλλού αναφέρεται σε παγκύπρια έρευνα για τους εμβολιασμούς με βάση την οποία αγγίζει το 100% η κάλυψη σε παιδιά.

Ο «Φιλελεύθερος» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Φέρνει κόντρες η χαλάρωση», γράφει ότι στέλνει επιστολές στους επιδημιολόγους ο Υπουργός Υγείας, ενώ υπάρχουν διαφωνίες στη διαχείριση του κορωνοϊού. Αλλού γράφει ότι γεφύρι που είχε κατασκευαστεί παράνομα στον ποταμό Αγριοκαλάμι, στην κοινότητα Χλώρακας κατεδαφίστηκε με απόφαση των αρχών για προστασία του ευρωπαϊκού χελιού. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι χάνει την πανάκριβη βίλα στην Αγία Νάπα ο Τζο Λόου.

Η «Χαραυγή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Απομακρύνεται ο στόχος λύσης του Κυπριακού», γράφει ότι τη βαθιά ανησυχία του ΑΚΕΛ για την απομάκρυνση από τους βασικούς στόχους της Κύπρου που είναι η λύση του κυπριακού και η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου, εξέφρασε ο ΓΓ του κόμματος μετά τη χθεσινή συνεδρία του Συμβουλίου των Αρχηγών. Αλλού αναφέρεται στις φουρτούνες στο ΔΗΚΟ μετά την αποχώρηση πέντε στελεχών του. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ενεργές αλυσίδες διασπείρουν τον ιό στη Λεμεσό.

Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” στο κύριο της θέμα με τίτλο «Πλήρεις λεπτομέρειες για τα τεστ απαιτούνται για την είσοδο», γράφει ότι για αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες στην κατηγορία Β θα επιβάλλεται πρόστιμο €300 σε περίπτωση παρουσίασης λανθασμένου τέστ για τον κορωνοϊό. Αλλού γράφει ότι άντρας φυλακίστηκε για 35 χρόνια μετά από πυροβολισμούς στην Αγία Νάπα και την Λάρνακα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι τρεις βουλευτές και δύο αξιωματούχοι του ΔΗΚΟ αποχώρησαν και θα δημιουργήσουν νέο κόμμα.

Η εβδομαδιαία «Οικονομική Καθημερινή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Τουριστική βόμβα 2,1 δισ. στις τράπεζες», αναφέρεται στις ανησυχίες που υπάρχουν για ενδεχόμενη αύξηση των κόκκινων δανείων των απασχολουμένων στον τομέα της φιλοξενίας. Αλλού γράφει ότι χτύπημα στην τουριστική βιομηχανία της Ισπανίας αποτελεί η απόφαση του Λονδίνου να θέτει σε καραντίνα 14 ημερών όσους πολίτες επιστρέφουν από την Ισπανία στη Βρετανία. Αλλού αναφέρεται σε τρία μέτρα που προωθούνται από το Υπουργείο Υγείας για αποφυγή lockdown στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top