ΚΥΠΡΟΣ – ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΑ: Δεν συμμορφώνονται παρά τα όσα ακούμε – Βροχή οι καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΑ: Δεν συμμορφώνονται παρά τα όσα ακούμε – Βροχή οι καταγγελίες

Σε 556 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων συμμόρφωσης με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται σε διάφορα υποστατικά και χώρους εστίασης για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τους ελέγχους προέκυψαν 12 καταγγελίες, εκ των οποίων 7 καταγγελίες αφορούσαν την Επαρχία Λευκωσίας, 3 αφορούσαν τη Λεμεσό, 1 αφορούσε την Λάρνακα και 1 την Επαρχία Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE