ΚΥΠΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η ίδια η κοπέλα έκανε την ηχογράφηση – Βρέθηκαν σημάδια στο σώμα της

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η ίδια η κοπέλα έκανε την ηχογράφηση – Βρέθηκαν σημάδια στο σώμα της

Η ίδια η αλλοδαπή γυναίκα φαίνεται να κατέγραψε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τις τελευταίες δυο μέρες, όπου ακούμε 68χρονο Ελληνοκύπριο να ασκεί λεκτική και σωματική βία σε αλλοδαπή γυναίκα.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Στέλιος Στυλιανού,χαρακτήρισε  σοβαρή την κατάσταση, ενώ δήλωσε πως φαίνεται η ίδια η κοπέλα να ηχογραφούσε τα βίντεο.

Να θυμίσουμε πως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 68χρονου Ελληνοκύπριου την Τετάρτη 29/07, ο οποίος αναμένεται να παραβρεθεί στο Δικαστήριο την  Πέμπτη 30/07.

Όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού εξασφαλίστηκε χώρος που θα διαμένει η αλλοδαπή.

Επίσης σημείωσε πως από εξετάσεις που έγιναν στην κοπέλα εντοπίστηκαν σημάδια βίας.

Τέλος ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στην δημοσιότητα τα βίντεο η Αστυνομία χειρίζεται με πολύ σοβαρό τρόπο την υπόθεση

Δείτε τα εν λόγω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE