ΚΥΠΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η ίδια η κοπέλα έκανε την ηχογράφηση – Βρέθηκαν σημάδια στο σώμα της
30.07.2020 - 08:40
Η ίδια η αλλοδαπή γυναίκα φαίνεται να κατέγραψε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τις τελευταίες δυο μέρες, όπου ακούμε 68χρονο Ελληνοκύπριο να ασκεί λεκτική και σωματική βία σε αλλοδαπή γυναίκα.
Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Στέλιος Στυλιανού,χαρακτήρισε σοβαρή την κατάσταση, ενώ δήλωσε πως φαίνεται η ίδια η κοπέλα να ηχογραφούσε τα βίντεο.
Να θυμίσουμε πως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 68χρονου Ελληνοκύπριου την Τετάρτη 29/07, ο οποίος αναμένεται να παραβρεθεί στο Δικαστήριο την Πέμπτη 30/07.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό.