ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πως προέκυψαν τα νέα κρούσματα - Τα δύο είναι από την Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πως προέκυψαν τα νέα κρούσματα - Τα δύο είναι από την Λεμεσό

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (30/07), το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο, τα 3 κρούσματα προέκυψαν από ιδιωτική πρωτοβουλία.

Και τα 3 είχαν συμπτώματα, ενώ τα 2 είναι από τη Λεμεσό.

Το 4ο άτομο εντοπίστηκε από το πρόγραμμα των 10,000 εργαζομένων. Πρόκειται για άτομο που εργάζεται στον τομέα καθαριότητας ξενοδοχειακής μονάδας. Είναι ασυμπτωματική.

Επίσης έχουμε ένα άτομο που νοσηλεύεται σε θάλαμο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας που μάλλον θα μεταφερθεί στην Αμμόχωστο αύριο. Νοσηλεύονται επίσης 5 άτομα στην Αμμόχωστο, το ένα στη ΜΑΦ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE