ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Χειροπέδες σε 22χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.  

Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας στην Λάρνακα.

Ο ένοικος της κατοικίας, μαζί με περιοίκους κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου.

Αφού εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 22χρονου, αυτός συνελήφθη γύρω στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης 31/07, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

             

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE