ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Χειροπέδες σε 22χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.  

Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οικίας στην Λάρνακα.

Ο ένοικος της κατοικίας, μαζί με περιοίκους κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου.

Αφού εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 22χρονου, αυτός συνελήφθη γύρω στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης 31/07, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

             

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE