ΕΛΛΑΔΑ: 58χρονη γυναίκα ζούσε με τη σορό της μητέρας της μέσα στη ντουλάπα

ΕΛΛΑΔΑ: 58χρονη γυναίκα ζούσε με τη σορό της μητέρας της μέσα στη ντουλάπα

Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες 58χρονη γυναίκα ζούσε με τη σορό της 92χρονης μητέρας της στην ντουλάπα του σπιτιού τους, στην Καλλιθέα.

 

Σύμφωνα με την ελληνική Αστυνομία, έπειτα από τηλεφώνημα που έκαναν στην Άμεση Δράση γείτονες των δύο γυναικών, λόγω της έντονης δυσοσομίας που αναδυόταν από την ισόγεια οικία της οδού Σαριπόλου, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και εντόπισαν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στη ντουλάπα.

Η 58χρονη είπε στους άνδρες της Αστυνομίας ότι έβαλε τη σορό της μητέρας της στο συγκεκριμένο σημείο, πριν από τρεις εβδομάδες, γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία της.

Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της γυναίκας σε ψυχιατρείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE