Η Ολομέλεια της Βουλής είπε όχι στην Εμπορική Συμφωνία ΕΕ - Καναδά

Η Ολομέλεια της Βουλής είπε όχι στην Εμπορική Συμφωνία ΕΕ - Καναδά

Η Ολομέλεια της Βουλής μετά από μακρά συζήτηση δεν κύρωσε την Εμπορική Συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Καναδά με 18 ψήφους υπέρ, 37 εναντίον και καμία αποχή.

Η Ολομέλεια της Βουλής, που καταψήφισε το κυρωτικό νομοσχέδιο, σταμάτησε την εφαρμογή της Συμφωνίας, καθώς απαιτείται κύρωση της από τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών – μελών για να τεθεί σε ισχύ.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.