Η Ολομέλεια της Βουλής είπε όχι στην Εμπορική Συμφωνία ΕΕ - Καναδά

Η Ολομέλεια της Βουλής είπε όχι στην Εμπορική Συμφωνία ΕΕ - Καναδά

Η Ολομέλεια της Βουλής μετά από μακρά συζήτηση δεν κύρωσε την Εμπορική Συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Καναδά με 18 ψήφους υπέρ, 37 εναντίον και καμία αποχή.

Η Ολομέλεια της Βουλής, που καταψήφισε το κυρωτικό νομοσχέδιο, σταμάτησε την εφαρμογή της Συμφωνίας, καθώς απαιτείται κύρωση της από τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών – μελών για να τεθεί σε ισχύ.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE