ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του ΟΝΕΚ αποκτούν την δική τους ιστοσελίδα

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του ΟΝΕΚ αποκτούν την δική τους ιστοσελίδα

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων (ΚΕΠΛΗ) του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου δημιούργησαν την δική τους ιστοσελίδα δίνοντας με αυτό τον τρόπο αυτό την ευκαιρία στους νέους της Κύπρου να έχουν άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση και ενημέρωση σε διάφορα θέματα που τους ενδιαφέρουν και αφορούν.

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορεί κάποιος να βρει συγκεντρωμένα όλα τα προγράμματα που στεγάζονται στα ΚΕΠΛΗ όπως την Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας, τα Προγράμματα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων κ.ά. Στη καινούργια ιστοσελίδα οι νέοι μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες που διοργανώνονται από τα ΚΕΠΛΗ όπως σεμινάρια, διαγωνισμοί, εργαστήρια, διαλέξεις, εκπαιδεύσεις και πολλά άλλα.

Έχοντας ως πρώτιστη έγνοια τη λειτουργικότητα και χρηστικότητα της ιστοσελίδας για να είναι εύχρηστη και φιλική προς όλους τους νέους, έχουμε μεριμνήσει έτσι ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι ξεκάθαρα δομημένες και προσβάσιμες, και ο κάθε χρήστης να μπορεί εύκολα και άμεσα να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας αυτής σελίδας είναι ότι ο κάθε νέος/νέα να επικοινωνήσει άμεσα και πολύ εύκολα με τα ΚΕΠΛΗ θέτοντας το ερώτημα ή/και την απορία του για οποιδήποτε θέμα τον απασχολεί, όπως για παράδειγμα ευρωπαϊκές ευκαιρίες, χρηματοδοτικά προγράμματα, διαγωνισμοί, θέματα σπουδών, υποτροφίες και πολλά άλλα. Μόλις το ερώτημα ληφθεί, το έμπειρο προσωπικό των ΚΕΠΛΗ θα πραγματοποιήσει έρευνα, θα επικοινωνήσει με άλλους φορείς και υπηρεσίες, έτσι ώστε να βρει την απάντηση και να τη στείλει άμεσα στον νέο/νέα.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους νέους να στείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους για μελλοντικές δράσεις και θεματικές που θα τους ενδιέφερε να διοργανώσουν τα ΚΕΠΛΗ.

Η νέα ιστοσελίδα βρίσκεται στο σύνδεσμο https://kepli.onek.org.cy/.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top