Αιχμές των 5 αποχωρησάντων ενάντια στο ΔΗΚΟ - Προσπάθεια διαφοροποίησης και από ΔΗΣΥ

Αιχμές των 5 αποχωρησάντων ενάντια στο ΔΗΚΟ - Προσπάθεια διαφοροποίησης και από ΔΗΣΥ

Μετά και τις αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ, τα δύο μέρη ξεκίνησαν ένα μπαράζ από αλληλοκατηγορίες και επιθέσεις.

Στους μεγαλύτερους εχθρούς φαίνεται να συγκαταλέγεται το ΔΗΚΟ για τους 5 αποχωρήσαντες, καθώς η κυριότερη έγνοια τους, μετά και την Ολομέλεια της Παρασκευής (31/07), είναι να διαφοροποιήσουν τη θέση τους. 

Έτσι, οι 2 χθεσινές κοινοποιήσεις του Άγγελου Βότση στο Facebook, είχαν να κάνουν με αυτό. Η πρώτη αφορά την μη ψήφιση από την πλειοψηφία των βουλευτών του ΔΗΚΟ, της τροπολογίας του Γιώργου Περδίκη ώστε στις προϋποθέσεις για τους σκοπούς πολιτογραφησης ,να υπάρχει υποχρέωση καταβολής ποσού τουλάχιστον 100.000 Ευρω στο Εθνικό Ταμειο Αλληλεγγύης που αφορά τους κουρεμένος καταθέτες και τους κατόχους αξιογράφων.

Η δεύτερη κοινοποίηση αφορά απάντηση στις κατηγορίες που ήθελαν τους 5 να ταυτίζονται με τον ΔΗΣΥ στην ψήφιση υπέρ της αναπομπής του Προέδρου της Δημοκρατίας, για ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση της Λίστας Γιωρκάτζη και άλλων νόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE