ΠΑΡΑ-THEMA

Αιχμές των 5 αποχωρησάντων ενάντια στο ΔΗΚΟ - Προσπάθεια διαφοροποίησης και από ΔΗΣΥ

Αιχμές των 5 αποχωρησάντων ενάντια στο ΔΗΚΟ - Προσπάθεια διαφοροποίησης και από ΔΗΣΥ

Μετά και τις αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ, τα δύο μέρη ξεκίνησαν ένα μπαράζ από αλληλοκατηγορίες και επιθέσεις.

Στους μεγαλύτερους εχθρούς φαίνεται να συγκαταλέγεται το ΔΗΚΟ για τους 5 αποχωρήσαντες, καθώς η κυριότερη έγνοια τους, μετά και την Ολομέλεια της Παρασκευής (31/07), είναι να διαφοροποιήσουν τη θέση τους. 

Έτσι, οι 2 χθεσινές κοινοποιήσεις του Άγγελου Βότση στο Facebook, είχαν να κάνουν με αυτό. Η πρώτη αφορά την μη ψήφιση από την πλειοψηφία των βουλευτών του ΔΗΚΟ, της τροπολογίας του Γιώργου Περδίκη ώστε στις προϋποθέσεις για τους σκοπούς πολιτογραφησης ,να υπάρχει υποχρέωση καταβολής ποσού τουλάχιστον 100.000 Ευρω στο Εθνικό Ταμειο Αλληλεγγύης που αφορά τους κουρεμένος καταθέτες και τους κατόχους αξιογράφων.

Η δεύτερη κοινοποίηση αφορά απάντηση στις κατηγορίες που ήθελαν τους 5 να ταυτίζονται με τον ΔΗΣΥ στην ψήφιση υπέρ της αναπομπής του Προέδρου της Δημοκρατίας, για ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση της Λίστας Γιωρκάτζη και άλλων νόμων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top