Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων Αγλαντζιάς χαιρετίζει αναστολή έργου για φιλοξενία αιτητών ασύλου

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων Αγλαντζιάς χαιρετίζει αναστολή έργου για φιλοξενία αιτητών ασύλου

Την αναστολή των εργασιών μετατροπής του κτιρίου «Παλλάδιο» σε χώρο στέγασης υπηκόων τρίτων χωρών με βάση διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, χαιρετίζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων Αγλαντζιάς, που διαφωνούν με την εγκατάσταση αιτητών πολιτικού ασύλου στο Παλλάδιο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Ομάδα δηλώνει έτοιμοι "να συνεχίσουμε τον αγώνα", χαιρετίζουν τις κινήσεις του Δήμου Αγλαντζιάς και ευχαριστούν "γιατί εισακούστηκαν οι φόβοι μας και μελετήθηκε διεξοδικά το θέμα από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου ώστε να έχουμε σήμερα αυτή την εξέλιξη", ενώ ευχαριστίες εκφράζουν και προς τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή, "ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και έδωσε οδηγίες στους υφιστάμενους του να εξετάσουν το θέμα". 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE