ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός μοτοσικλετιστής ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα - Έκλεισε ο δρόμος

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός μοτοσικλετιστής ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα - Έκλεισε ο δρόμος

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, κλειστή είναι η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσού, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί της Κυριακής (02/08).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη νεαρός μοτοσικλετιστής.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο νεαρός φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE